Bureau

Clemens Lichtadvies is een onafhankelijk en voornamelijk in Nederland opererend ontwerpbureau. We gebruiken licht en duisternis om de visuele omgeving te verbeteren. Sinds 2001 hebben we honderden zeer gevarieerde projecten voltooid van kleinschalige gemeenschapsruimten tot kantoren, restaurants en woonhuizen. Maar ook grotere openbare gebouwen, zorgcentra, kastelen en buitenruimten. Hierbij is het welbehagen en functioneren van de mens als gebruiker van de ruimte altijd het uitgangspunt.

Samenwerking

Door samen te werken ontstaan inspirerende creatieve interacties. Met onze projectpartners en opdrachtgevers bespreken we verschillende ideeën en leren we van elkaar waardoor er uiteindelijk een compleet en evenwichtig ontwerp ontstaat.

Projectpartners waar we mee samenwerken zijn onder meer architecten, landschapsarchitecten, interieurontwerpers, ingenieurs en andere specialisten wiens kennis, verbeeldingskracht en visie helpen om de gebouwde omgeving overdag en in het donker vorm te geven.

Opdrachtgevers waar we voor werken ontwikkelen en financieren uiteenlopende projecten.

We werken voor een breed scala aan organisaties, van openbare instellingen en (internationale – ) bedrijven tot kleine culturele instellingen, scholen en particuliere initiatieven.