Roozenduin

Zilkerduinweg 404

2114 AM  Vogelenzang


T 0252 530 004

contact@clemenslichtadvies.nl

Licht vervult een behoefte van de mens; om bij te werken, te ontspannen, te kunnen zien. In onze verlichtingsplannen staan de wensen die onze opdrachtgevers hebben ten aanzien van licht dan ook centraal.

Daarnaast zijn er ook andere aspecten van belang om tot een goed lichtontwerp te komen, zoals de architectuur van de ruimte of het gebouw, het kleurgebruik, het intredende daglicht en natuurlijk het energieverbruik.


Al deze ingrediënten gebruiken we om tot een passend lichtconcept te komen, waarbij we steeds nauw contact hebben met onze opdrachtgever, de architect en de installateur.


Het uiteindelijke lichtontwerp resulteert in een duidelijke werktekening waarmee de installateur uit de voeten kan, met daarbij het armaturenplan (bestek) en de nodige licht-technische berekeningen.

Indien gewenst kunnen we de benodigde armaturen, lichtsystemen (LED) en verdere toebehoren leveren, zodat de lichtinstallatie uitgevoerd wordt zoals ‘ie ontworpen is.


Ook kan het voorkomen dat er een speciale, nog niet eerder gefabriceerde lichtoplossing gewenst is. Bijvoorbeeld op technisch gebied: een armatuur met een combinatie van verschillende lichtbronnen. Of op decoratief gebied: lampenkappen in elke gewenste kleur, maar wel voorzien van de meest recente LED-technologie in combinatie met sensoren, daglichtregeling, ‘human centric lighting’- en IoT oplossingen.


We zullen de site steeds aanvullen met nieuwe projecten en wetenswaardigheden over licht in de breedste zin van het woord. Deel onze fascinatie voor licht en volg ons middels onze site, Facebook of Pinterest!